Kekuwatan Kita

Ningbo Weiyou Import

Produk Kita

Produk utama perusahaan kita ana rong kategori: produk Veterinary lan produk medis.

Aplikasi Produk

Peternakan, Rumah Sakit Veteriner, Inseminasi Buatan, Pasar Pet, Peternakan, Omah, Rumah Sakit, Klinik, Outdoor

Ketentuan Jaminan Kerjasama

Pengembalian dana tanpa syarat kanggo masalah kualitas (valid kanggo 1 taun) Ora ana hubungane karo masalah kualitas - nyuda biaya 5-30% (valid kanggo 30 dina)

  • Babagan Kita

Babagan awake dhewe

Kanthi pembangunan lan nambah kabutuhan bisnis, kita mutusake kanggo nggawe perusahaan dagang dhewe kanthi hak impor lan ekspor. Ningbo Weiyou Importjarum suntik veteriner, pertolongan pertama, perban medis, lsp.

Kita wis nyetel "Pembangunan bebarengan, keuntungan bebarengan" minangka strategi pembangunan kita. Our company regards "rega cukup, wektu produksi efisien lan layanan sawise-sales apik" minangka prinsip kita. Muga-muga bisa kerja sama karo luwih akeh pelanggan kanggo pangembangan lan keuntungan bebarengan. We welcome potensial panuku kanggo hubungi kita, sales profesional kita bakal nyedhiyani solusi lengkap kanggo sampeyan.

Kabar

Apa jurusan Veterinary Peternakan?

Apa jurusan Veterinary Peternakan?

Kursus dhasar: Kedokteran Hewan dhasar, Anatomi Hewan Dasar, Fisiologi HEWAN dhasar, Nutrisi kewan dhasar, genetika kewan dhasar, Reproduksi kewan dhasar, kawruh dhasar babagan kimia pertanian, kesehatan lan fasilitas lingkungan ternak, manajemen ekonomi pedesaan, lsp.

Apa bandage padha karo gauze

Apa bandage padha karo gauze

Gauze minangka bahan mentah tekstil, gauze entheng banget, bujur lan weft uga arang banget, ing permukaane bisa katon pola kothak sing jelas. Kasa bisa digawe saka katun murni, serat kimia utawa campuran. Uga bisa digawe ing lapisan, lapisan pindho utawa multilayers dening pangolahan beda. Malah bisa dicelup, bleached utawa whitened ing werna.